Evgenia Marchuk

Ukrainian composer

30 Jun 2020
Перші глядачі Міжнародного центру сучасного мистецтва «ІмпрезаТерра»

Цього року міжнародний фестиваль академічної музики «Музичні Імпрези України» стали стартом у формуванні нової багатовекторної платформи - Міжнародного центру сучасного мистецтва «ІмпрезаТерра» (скор. ЦСМ «ІмпрезаТерра»). Платформи, яка презентує новітнє мистецтво сучасності: музику, живопис, скульптуру, літературу, кіно, театр тощо в процесі творення художньої історії людства.

ЦСМ «ІмпрезаТерра» створений завдяки менторській підтримці  інкубатора громадських проектів «ІДЕЯ - ДІЯ - РЕЗУЛЬТАТ» від ГО «Промолодь.

І запрошує перших глядачів!

Перший захід – «Живопис та музика Святослава Крутикова», присвячений унікальній постаті в українській культурі, нашого сучасника!

«Синтез  музики та живопису - актуальна сфера сучасного мистецтва, яка вражає  широким спектром виявів. Унікальним явищем в українській культурі є творчість Святослава Крутикова, адже рівноцінно поєднує іпостасі композитора і живописця.» -В. Маруняк

Захід відбудеться на оnline платформі 4 липня о 17.00 і складається з 2 частин:

1) Зустріч з дослідницею-музикознавцем  Валентиною Маруняк (м. Львів) та самим митцем Святославом Крутиковим (м. Київ)

та

2) Кава-брейк «Алеаторична прогулянка з митцем», де Святослав розкриє кілька секретів своєї творчої діяльності. Розмова буде кружляти в ароматах запашного напою: з показом техніки алеаторики в музиці, в живопису та в житті; з алеаторічним ворожінням на кавовій гущі! Тому радимо бути із завареною філіжанкою кави або какао/шоколадом!

Квитки в наявності:  Зустріч (1 частина) – безкоштовно. Online кава-брейк «Алеаторична прогулянка з митцем» (2 частина) - від 50 гривень на розвиток діяльності Міжнародний центр сучасного мистецтва «ІмпрезаТерра».

Сертифікат учасника проекту «Живопис та музика Святослава Крутикова» (за 2 частини) – 30 гривень.

Як потрапити на захід? Заповнюйте анкету:

https://forms.gle/GiM5uiFP3a19Zzuc6

Організатори: 

ГО «ІмпрезаТерра»/www.miofukraine.com

  Електронна пошта: miofukraine@gmail.com
Facebook.com/Міжнародний Центр Сучасного Мистецтва "ІмпрезаТерра". 
Подія: Живопис та музика Святослава Крутикова.

 

Kommentare

Melden Sie sich an, um einen Kommentar zu hinterlassen